TURNAJ V MEZICÍCH OVLÁDL NOVÁČEK

22.08.2020 14:38

 Vítězem 33. ročníku turnaje v Malé kopané v Mezicích, jenž se již posedmé konal jako Memorial Petra Svozila, se stal tým Naschrot. Mužstvo poskládané z hráčů Pohořan, Vésky, Pergoly a Galacticos se přihlásilo na mezický turnaj na poslední chvíli a nakonec jej celkem suveréním způsobem ovládlo. Na druhém místě se umístil omlazený celek Blesk Náměšť na Hané a pořádající Sokol Mezice skončil na bronzové příčce. Obhájce titulu Svoza Team zůstal letos za očekáváním a bral bramborové medaile. Na posledním pátém místě skončil sympatický tým z Unčovic. 

Individuální ocenění :

Nejlepší brankař : Petr Paták (Blesk Náměšť na Hané)

Nejlepší střelec : Vojtěch Mrtýnek (Sokol Mezice)

Nejlepší hráč : Marek Pešák (Naschrot)

 Turnaj se letos uskutečnil na druhý pokus, jelikož v den původního termínu se musel zrušit. I přesto se naše organizace rozhodla najít náhradní termín a několikaletou tradici neporušit a turnaj uspořádat. Nešlo by to však bez pomoci sponzorů a kamarádů, kteří nám pomohli a tímto Sokol Mezice děkuje :

Marťovi a Tomovi Utíkalovým, Lucii Fialové, Janě Přidalové, Andree Mrtýnkové, Zdenovi Smékalovi, Petru Cenklovi, Ivo Urbánkovi, Mišovi Ponížilovi, Luke Grulichovi, Laďovi Polívkovi, Luboru Vacovi, Pavlu Litvínovi, Tondovi Gajovi, Zdenku Olbertovi, Vlaďce Švecové a Milanu Hejtmánkovi, Jirkovi Škurkovi, Vlasťovi Urbánkovi, Jirkovi Mrtýnkovi, Pavlovi Pěruškovi, Petru Patákovi, Standovi a Radce Dosoudilovým, Pavlu Listopadovi, Milanovi Heroldovi, Pepovi Říhovi, Obci Náklo, Společnosti Cemex, SDH Mezice.

 

... snad to tam nahoře Peťa vidí kolik lidí má zájem, aby se na jeho památku nezapomělo ...