RODO LEGENDY - SOKOL MEZICE

01.06.2019 12:47

23. kolo (31. 5. 2019)

RoDo Legendy - Sokol Mezice   5 : 1 (2 : 0)

  Třiadvacáté kolo jsme na programu měli další velmi těžké venkovní utkání, kdy nás přivítalo, na Bělkovické umělce, mužstvo RoDo Legendy, tým složený z velmi kvalitních bývalých fotbalistů. Že nás nečeká nic lehkého, jsme se přesvědčili hned o začátku utkání, kdy nás soupeř nepustil skoro k ničemu a naopak v prvních deseti minutách dvakrát skóroval. Po rychle obdržených brankách jsme se oklepali a snažili se s utkáním něco udělat. Bohužel přišel další klacek pod nohy, v polovině první půle se zranil M. Herold, který si natáhl zadní stehenní sval. Zkoušeli jsme zakončení z větší vzdálenosti, to však většinou velmi nepřesně. Akce, kterými jsme napřímo ohrozili domácího brankáře, jsme si vytvářeli spíše sporadicky. Akce domácích pak pochytal J. Škurek. První půli jsme tak prohrávali o dva góly a byli oslabeni o jednoho hráče, kterého do druhého dějství nahradil náš vždy připravený náhradník Mirek Crhák.

  Do druhé půle jsme vstoupili aktivně avšak bez kýženého vstřeleného kontaktního gólu. Naopak domácí navýšili své vedení již o tři branky, chvíli na to již o čtyři. Vypadlo to již hrozivě, ale stále jsme se snažili hrát, abychom dosáhli čestného úspěchu. Ačkoli jsme si vytvořili velmi slibné příležitosti, trefovali jsme pouze domácího gólmana. Když pět minut před koncem domácí Navrátil zkompletoval hattrick, byly naše naděje na bodový zisk definitivně pryč. Dvě minuty před koncem jsme se ale přeci jen dočkali čestného úspěchu, kdy si po rychle rozehraném autu L. Grulicha zaběhl na zadní tyč Michal Přidal a korigoval na konečných 5:1.

  Musíme uznat, že tentokrát měl soupeř velkou kvalitu a vyhrál po zásluze. Nevěšíme ale hlavy, příští týden, v neděli 9.6. v 10h, hostíme tým RK Kafki Přerov, který je loňským mistrem, letos však po rozpačitém podzimu okupuje střed tabulky.

LG

Branky (nahrávky) : Přidal (Grulich)       - 5:1

 

Sestava : Škurek - Přidal, Herold (C), Grulich, Škrabal, Červínek, Gřešíček, Crhák

 

HRÁČ ZÁPASU : PŘIDAL MICHAL