RK KAFKI PŘEROV - SOKOL MEZICE

01.11.2018 23:00

11. kolo (1. 11. 2018)

RK Kafki Přerov - Sokol Mezice   10 : 2 (7 : 1)

  V 11. kole zajížděl Sokol Mezice do olomouckého Slavonína k zápasu proti přerovským Kavkám. Loňský vítěz 1. ligy se i přes nepovedený start do tohoto ročníku pomalu začíná zvedat a vzestupnou tendenci výkonů chtěl potvrdit i v tomto utkání. Mezice, balancující na hraně sestupových příček, chtěli býti alespoň trochu rovnoceným soupeřem a k zápasu nastoupili v solidní sestavě. Tento atraktivní souboj si nenechal ujít ani samotný předseda MFO i někteří "bafuňáři" organizace Malého fotbalu na olomoucku.

   Zápas nenabídl žádnou výsledkovou zápletku, jelikož tým Kavek doslova sfoukl Mezice jako svíčku již za první poločas a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto po půli, kdy byl stav 7:1. O přestávce došlo se svolením sudího Kumra ke konfrontaci občanských průkazů (reg. průkazy týmu RK Kafki nebyly k dispozici) a vše proběhlo bez závad. Druhý poločas jen dokreslil jasnou dominanci domácích a konečné skore se zastavilo na pro nás nelichotivém stavu 10:2.

  Zcela jasná a zasloužená výhra posune RK Kafki do klidného středu tabulky, kdežto Sokol Mezice paběrkuje u dna tabulky. Jak se ale říká, zajíci se sčítají až po honu a zvedat ruce nad hlavu je někdy předčasné. Mezice nyní čeká dohrávka 10. kola proti týmu RoDo Legendy a to již tuto neděli.

 

Branky (nahrávky) : Herold (Přidal)        - 3:1

                                   Hladík (Zdráhal)      - 8:2

 

Sestava : Outrata - Zdráhal, Přidal, Gřešíček, Látal, Herold, Červínek, Hladík, Škrabal

 

HRÁČ ZÁPASU : LÁTAL JIŘÍ