MILAN HEROLD

05.07.2021 17:52

  Důstojné loučení ve stylu velkých hráčů nám oznámil nejzkušenější plejer ze současného kádru Sokola Mezice Milan Herold. Vyhlášený kanonýr se na prahu padesátky rozhodl ke kroku, který nedělá nikdo rád, přesto díky neúprosně letícímu času to čeká (kromě Jaromíra Jágra) každého sportovce. A tak se stalo, že při letošní "Závěrečné" si po uvedení do "Čestné síně slávy mezické malé kopané" vzal ostřílený matador mikrofon a v krásném emotivním proslovu řekl ...KONČÍM ....z jistého pohledu podřízení se kolektivu, kde začínají logicky dostávat přednost mladší, nicméně respekt celé naší organizace si zasloužil nejen kvůli tomuto gestu, ale především dlouhodobou oddaností pro mezický klub.

  Milan Herold se po přestupu z olomoucké Ereny poprvé objevil v dresu Mezic 27. srpna 2010 a jak již bylo výše zmíněno, získali jsme v jeho osobě na dlouhé desetiletí elitního střelce. Vždy patřil také k emotivnějším fotbalistům a to jak vůči soupeřům, tak i spoluhráčům. V Sokolu Mezice odehrál od r. 2010 216 zápasů a vstřelil 157 branek, což jej řadí na 3. místo naší historické tabulky střelců, 5x se stal králem střelců, zažil s námi sestupy i postupy, zapojoval se i sponzoringu klubu. Coby olomoucký patriot se nebývale sžil s partou nadšenců na vesnici a bude již neodmyslitelně patřit mezi klíčové postavy mezické Malé kopané ...

 

DÍKY MILANE !!!

 

 

P.S. I přes zcela jasné oznámení o konci Milanovi kariery si vedoucí mužstva nechává pootevřená zadní vrátka a tento konec nemusí být definitivním koncem :-)