United Players - Sokol Mezice

17.09.2016 07:28

4. kolo (16. 9. 2016)

United Players - Sokol Mezice   4 : 0 (2 : 0)

   K utkání 4. kola jsme zajížděli do Hněvotína kde nám byl protivníkem tým United Players. V naší sestavě se poprvé objevil J. Hladík a po deseti měsících zasáhl do soutěžního zápasu též J. Svozil. Domácí odehráli v sezoně prozatím jen dvě utkání, proto jejich postavení v tabulce bylo trochu zkreslující.

   Do hry vstoupili oba celky opatrně, v držení míče však jasně dominovali United. Přesná kombinační hra, začínající u golmana J. Běhalíka nám nedávala moc příležitostí k jakémukoliv ohrožení jeho svatyně, naopak nebezpečné útoky se valili na naši bránu. Přesto se skore dlouho drželo na bezbrankovém stavu. Ve 22. minutě avšak využili domácí chybu M. Přidala a šli zaslouženě do vedení - 1:0. Mezice v prvním poločase nevyprodukovali de facto ani jednu střelu na bránu a navíc těsně před půlí kapitulovali podruhé po krásné nechytatelné ráně do šibenice - 2:0.

   Ani ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil a hráči v červených dresech zkušeně kontrolovali svůj náskok. Tu a tam se sice objevil záblesk šance mezických, ale postupem času bylo jasné, že další obrat se tentokrát konat nebude. Naopak od většího gólového rozdílu nás ochránil velice dobrý výkon V. Outraty, který ač pochytal několik jasných šancí, v závěru nezabránil dalším dvěma úderům United. Nám nebylo přáno dát ani čestný úspěch a tak poprvé po více jak dvou letech jsme nevstřelili v soutěžním utkání ani branku.

   Zcela zasloužené vítězství United Players jim přineslo první letošní body a nám naopak první prohru. Mírný propad v tabulce samozřejmně nic neznamená a již příští zápas můžeme dojem z Hněvotína napravit už i s některými navrátilci do sestavy.

 

Branky (nahrávky) :

 

Sestava : Outrata - Přidal, Hudeček, Svozil, Gřešíček, Herold, Mrtýnek, Hladík, Škrabal

 

Událost : První zápas Jana Hladíka za Sokol Mezice

 

HRÁČ ZÁPASU : OUTRATA VÁCLAV