Sokol Mezice - Hlušovice

09.10.2016 14:17

7. kolo (9. 10. 2016)

Sokol Mezice - Hlušovice   7 : 1 (0 : 0)

   K zápasu 7. kola přijel do Mezic nám zcela neznámý tým Hlušovic. Jedná se o nováčka 2. ligy, který si v prozatímním průběhu soutěže vede velmi zdatně a zaujímá příčky v horní polovině tabulky. V naší sestavě se pro toto utkání objevili po delší době J. Škurek a D. Červínek. Hosté dorazili s jedním hráčem na střídání.

   První půle se odehrála v režii aktivnějších domácích, leč posun skore se nekonal ani po těch nejvyloženějších šancích, které bravurně likvidoval golman Hlušovic. Tu a tam zahrozili i hosté, ale o vyložených šancích se nedalo mluvit. Poločasové skore tak mělo stejnou podobu jako na začátku utkání.

   Do druhé třicetiminutovky nasadily Mezice více než měsíc absentujícího D. Červínka a tento tah byl pro vývoj zápasu zásadní. Na fotbal doslova "nadržený" D. Červínek otevřel stavidla gólparády v podání mezických, kteří do té doby střelecky tápaly. Rozdíl skore se postupně navyšoval a k vidění byly i oku diváka lahodící kombinace. Konečný resultát nakonec vyzněl v poměru 7:1 a nutno podotknout, že zcela zaslouženě.

   Za poctivě a bojovně odehrané utkání celým týmem tedy získáváme dva body a upevňujeme si 3. místo v tabulce 2. ligy A. Hlušovice si o něco málo pohorší, stále však zůstávají ve středu tabulky.

 

Branky (nahrávky) : Mrtýnek (Červínek)         - 1:0

                                   Červínek (Zdráhal)           - 2:0

                                   Zdráhal                             - 3:0

                                   Herold     (Škrabal)           - 4:0

                                   Mrtýnek  (Zdráhal)           - 5:1

                                   Herold     (Zdráhal)           - 6:1

                                   Škrabal    (Herold)            - 7:1

 

Sestava : Škurek - Zdráhal, Přidal, Gřešíček, Látal, Herold, Mrtýnek, Škrabal, Červínek

 

HRÁČ ZÁPASU : ZDRÁHAL MILAN