SK MRSKLESY - SOKOL MEZICE

06.10.2018 14:53

7. kolo (6. 10. 2018)

SK Mrsklesy - Stracené Ráj Mezice   4 : 10 (1 : 4)

   Výjezd k utkání 7. kola jsme pojali tak trochu netradičně a na dalekou cestu do Mrskles nám zapůjčila svůj "kočár" věhlasná hudební skupina Stracené Ráj. Cestovat společně k zápasu mělo své kouzlo a dobrá nálada v autě byla předzvěstí dobrého výkonu. S sebou jsme si vzali kromě bochníků a čutor s pitím i jednoho fanouška a také jednoho karetního hříšníka. V Mrsklesích na nás čekalo krásné slunečné počasí a též nám velmi dobře známý pan rozhodčí Antoníček.

   Na světelné tabuli, kterou mají mrsklesšťí snad jako jediní v lize po dobu utkání v provozu, svítila šestá minuta a skore bylo 0:3. Tak impozantní vstup měly Mezice do zápasu! Postupně se trefili Filip Přikryl, Jakub Jedlička a dokonce i "sváteční střelec" Michal Přidal. Tímto úvodním šokem jsme domácí zcela paralizovali a v klidu jsme hráli svoji hru. Ve 20. minutě přišel moment, jenž spadá do kategorie úchvatných. Kuba Jedlička dlouhým křížným pasem z hloubi naší poloviny našel milimetrově přesně Filipa Přikryla a ten bez přípravy vyslal projektil, který málem protrhl síť - 0:4. Těsně před koncem poločasu domácí korigovali po naší chybičce na 1:4.

   Druhý poločas lze bez dlouhých komentářů jednoduše nazvat "ONE MAN SHOW". To co předvedl Filip Přikryl se žádnému hráči v historii Sokola Mezice ještě nepovedlo a s největší pravděpodobností ani nepovede. Jako dravá šelma lačnící po další a další kořisti si připisoval jeden gól za druhým a navyšoval naše vedení. Nutno podotknout, že pokaždé šlo o precizní zakončení, proti kterému byl brankař domácích bez šancí. Mrsklesy se také třikrát radovali z gólu, ale jakmile byl na hřišti náš hráč č.8 byli místy až zoufalí a v závěru už i hrubí. Filip Přikryl dal v tomto zápase sedm branek a navíc dvě připravil. Ojedinělý výkon jednotlivce nám přinesl vítězství v poměru 4:10.

   Ze zápasu dvou posledních celků 1.ligy si tedy odváží dva body Sokol Mezice a přikoval díky tomu SK Mrsklesy na poslední příčce. Nám se krásný výlet vydařil a tak jsme si ze samé radosti mohli zazpívat tak, jak to dělají Ti, jejichž dopravní prostředek jsme si na dnešní utkání zapůjčily. Nyní nás ovšem čeká soupeř z opačného konce tabulky, doposud druhé mužstvo 1. ligy, Sokol Pohořany.

  Sokol Mezice děkuje tímto kapele STRACENÉ RÁJ za zapůjčení vozidla ...

  ... a taky Radovi a Milanovi za podporu :-)

Branky (nahrávky) : Přikryl    (Gřešíček)    - 0:1

                                   Jedlička  (Mrtýnek)    - 0:2

                                   Přidal      (Přikryl)       - 0:3

                                   Přikryl    (Jedlička)     - 0:4

                                   Přikryl                         - 1:5

                                   Přikryl    (Přidal)         - 2:6

                                   Mrtýnek  (Přikryl)       - 3:7

                                   Přikryl    (Zdráhal)       - 4:8

                                   Přikryl    (Škurek)        - 4:9

                                   Přikryl    (Škrabal)       - 4:10

 

Sestava : Škurek - Zdráhal, Přidal, Gřešíček, Škrabal, Mrtýnek, Červínek, Přikryl, Jedlička

 

Událost : Rekord! Nejvíc vstřelených branek v jednom zápase jedním hráčem Sokola Mezice - Filip Přikryl !

 

HRÁČ ZÁPASU : FILIP PŘIKRYL