Návrat do 2. ligy

17.07.2016 12:41

Sokol Mezice je zpět ve 2. lize!!!

   Pouhý jeden rok trvalo účinkování Sokola Mezice ve 3. lize. Po skvělé sezoně 2015 - 2016 si náš klub vybojoval návrat do ligy druhé a to doslova impozantním způsobem, kdy jsme se stali vítězi 3. ligy A. V čele tabulky jsme figurovali od prvního do posledního kola a kromě olomouckých Galacticos jsme neměli vážnějšího konkurenta. Z 24 zápasů jsme 17x zvítězili, 6x remizovali a jen jednou prohráli. To vše podtrhuje konečný součet - 40 bodů a skvostné skore 107 : 29! Z patnáctičlenného kádru zasáhli do hry všichni, z toho 11 jich dalo alespoň jeden gól. Obdrželi jsme 6 žlutých karet a ani jednu červenou! Počtem 29 obdržených branek jsme se stali nejméně inkasujícím mužstvem nejen v naší skupině, ale zároveň v celém SFMO!!!

Vyhlášení nejlepších hráčů sezony :

  Jak je již v Mezicích tradicí, při každoroční "závěrečné" se vyhlašují nejlepší hráči uplynulé sezony. Letos bylo poprvé osum kategorií rozděleno na 4 kategorie dle statistik a 4 kategorie posuzovalo 9 expertů. Na úplný závěr celé akce byl přijat nový čestný člen síně slávy Mezické malé kopané.

Kategorie dle statistik:

Železný muž : Michal Přidal + Zdeněk Škrabal

Nejlepší střelec sezony : Milan Herold (27 gólů)

Nejlepší nahravač sezony : Milan Herold (15)

Gól roku : Jiří Látal (gól na 2:2 s Galacticos)

Kategorie dle expertů :

Nejlepší brankař sezony : Václav Outrata

Nejlepší obránce sezony : Standa Hudeček

Nejlepší útočník sezony : Zdeněk Škrabal

HRÁČ SEZONY 2015 - 2016 : ZDENĚK ŠKRABAL

Síň slávy 2016:

Jako každý rok vyvrcholila naše "závěrečná" přijetím nového člena do čestné síně slávy Mezické malé kopané. Po Františku Pospíšilovi, Milanu Pluskalovi, Petru Svozilovi, Michalu Přidalovi, Martinu Pluskalovi a Jiřím Mrtýnkovi se této pocty dostalo p. SVATOPLUKU GRULICHOVI (aktivní hráč v letech 1996 - 2008)!!!