FC Peklo Nová Ves - Sokol Mezice

04.06.2016 06:16

23. kolo (3. 6. 2016)

FC Peklo Nová Ves - Sokol Mezice     4 : 4 (1 : 3)

   Program 23. kola nás zavedl do známého novoveského "Pekla", kde nám byl protivníkem tamnější, jak místní říkají B - tým, celek FC Peklo. V podzimní části jsme tomuto soupeři nasypali 10 branek, ovšem od té doby se "oranžový ďáblové" zvedli, začali sbírat body a dostali se z pásma sestupu. V naší sestavě pro tento zápas chyběli dva klíčový hráči M. Zdráhal a M. Herold.

   Zápas měl dva zcela rozlišné poločasy. V prvním dějství to dlouho vypadalo na jednoznačnou záležitost Mezic, když po dvou gólech Jirky Látala a jednom Michala Přidal hosté vedli 0:3. Na 0:4 mohl zvýšit D. Červínek, jenže místo poloprázdné branky orazítkoval pouze tyč. Pravidlo nedáš - dostaneš se ihned dostavilo. Domácí z prvního náznaku šance dostali míč do sítě - 1:3. Tímto stavem skončil i první poločas.

   Uklidnění pro hráče v modrém přišlo hned na začátku druhé půle. David Červínek vypíchl hned po rozehrávce balon domácí obraně a s jistotou sobě vlastní skóroval - 1:4. To byl ovšem poslední kladný bod dnešního zápasu z pohledu Mezic. Peklo se z mátožného výkonu najednou probralo a hnáno diváckou podporou začalo poměrně jasný náskok stahovat. Dvěma góly P. Přikryla snížilo na 3:4 a z posledního útoku v čase 59.55 P. Dostál vyrovnal na konečných 4:4 !

   Bod, který jsme tedy tak pracně před týdnem vyválčili s Profitem, jsme tentokrát na Nové Vsi nechali. Pro FC Peklo znamená  tento výsledek téměř definitivní záchranu, nás posouvá zpátky do čela 3. ligy  A.

 

Branky (nahrávky) : Látal                     - 0:1

                                 Látal                      - 0:2

                                 Přidal (Jedlička)    - 0:3

                                 Červínek               - 1:4

 

Sestava : Škurek - Přidal, Hudeček, Látal, Mrtýnek, Červínek, Škrabal, Jedlička, Crhák

 

Událost : Definitiva návratu Sokola Mezice do 2.ligy

 

HRÁČ ZÁPASU : LÁTAL JIŘÍ