FC Loučany - Sokol Mezice

28.09.2016 13:13

6. kolo (28. 9. 2016)

FC Loučany - Sokol Mezice   3 : 0 (1 : 0)

   Los 6. kola nás poslal na známou půdu do Loučan, kde jsme doposud nikdy nezvítězily. Na soupiskách obou mužstev bylo několik absencí. V té naší se ovšem po měsíci objevil kapitán M. Zdráhal, naopak chyběli M. Přidal a J. Mrtýnek.

   Utkání samotné příliš fotbalové krásy nenabídlo a tak "sváteční" divácká návštěva (převážně z Mezic) sledovala vcelku nudné představení. Z ojedinělé šance šli domácí ve 21. minutě do vedení po jakési polostřele bodlem R. Dohnala - 1:0. Tento gól byl také jediným vzrušujícím momentem prvního poločasu.

   S mírně aktivnější hrou vyrukovaly oba týmy do druhé půle, ale žádná selanka to vskutku nebyla. Tu a tam se po chybách jedné či druhé strany urodil náznak šance, ale o gólových hodech si diváci mohli nechat jen zdát. K druhému zásahu se nakonec prokousaly domácí, a to opět díky R. Dohnalovi - 2:0. Po této brance měli solidní pětiminutovku i Mezice, leč kýžený kontaktní gól nepřišel. A tak konečnou podobu výsledku dal L. Vodička, který s pomocí břevna upravil na 3:0 pro Loučany.

   Podprůměrný výkon Mezic pomohl Loučanům k lehkému zisku bodů. V tabulce to zas až tak moc neznamená, jelikož zůstáváme stále na třetí příčce.

 

Branky (nahrávky) :

 

Sestava : Outrata - Zdráhal, Hudeček, Látal, Herold, Škrabal, Gřešíček

 

HRÁČ ZÁPASU : GŘEŠÍČEK JINDŘICH